Кыргыз даамы


Бул бетке биз эзелтеден келе жаткан кыргыз даамдары, аларды жасоо ыкмаоары тууралуу маалыматтарды чыгарып турмакчыбыз. Улуттук тамак-аш дагы ар-бир улуттун тарыхынын, маданиятынын маанилүү бөлүгү эмеспи.

Кимде-ким кыргыз улуттук тамак-аштын, өзгөчө унутулуп бара жаткандардын, жасоо ыкмаларын билсе жана алар тууралуу башкалар менен бөлүшкүсү келсе, биз ага жардам берүүгө дайым даярбыз. Биздин электродук дарекке жазып жиберсеңер болот: kmborboru@gmail.com

Биз бул маалыматты аны жиберген адамдын дареги менен кошо чыгарып коёбуз.

* * *

Бешбармак

Быжы

Жөргөм

Каттама

Килкилдек

Куурдак

Олово

Сүр наарын

Таш кордо

Устукан гүлчөтай

Чучук

Чүчпара

Чык

Advertisements

One comment

  1. койдун куйругун коптить эткенди ким билет

Жооп калтыруу

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгөртүү )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгөртүү )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгөртүү )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгөртүү )

Connecting to %s

%d bloggers like this: